Zelf je boekhouding doen als kleine ondernemer.

Als eigenaar met een kleine onderneming wil je (zeker in het begin) de kosten laag houden en zoveel mogelijk zelf doen misschien zelfs boekhouden in een gratis pakket. Hoewel dat te begrijpen is, want je wilt geen geld uitgeven dat je niet hebt, is dat toch niet zo goedkoop als je denkt. Het kan in de maandelijkse kosten schelen maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Een goed administratiepakket aanschaffen vanaf het begin zorgt ervoor dat je:

  1. Inzicht hebt in hoe je er financieel voor staat.
  2. Nooit bonnen / facturen kwijt kunt raken omdat deze online als kopie zijn terug te vinden.
  3. Tijdwinst, in het begin is het misschien even wennen maar daarna is boekhouden in een goed systeem, een fluitje van een cent.
  4. Tijdwinst, omdat je overal jouw boekhouding ter beschikking hebt want het staat online. De auto of de trein wordt zo jouw kantoor.
  5. Tijdwinst, omdat je niet elke maand langs een boekhouder moet om de administratie in te leveren.
  6. Tijdwinst omdat je als je dat wilt tegelijkertijd met een boekhouder in het systeem kan werken.
  7. Tijdwinst, omdat er modules zijn voor het maken van verkoopfacturen waarmee je ook nog eens de gemaakte facturen via het systeem per e-mail verzenden kan. Dat geldt ook voor betalingsherinneringen.
  8. Geld, omdat een ondernemer zonder kennis van zijn/haar financiën, basiskennis boekhouden en financiële zaken algemeen nooit een bedrijf goed kan managen. Je moet er nu eenmaal een beetje verstand van krijgen. Dat komt ook omdat de wet stelt dat je er als eigenaar verantwoordelijk voor bent en blijft, ook als je het uitbesteed.
  9. Veiligheid, want de administratie staat veilig op een server met automatische back-ups.
  10. Flexibiliteit, omdat je het systeem kunt uitbreiden met diverse modules dus als jouw onderneming groeit dan hoef je niet een ander systeem te gaan gebruiken.

 

Zo’n systeem hoeft niet veel te kosten. Als je een goed pakket wilt, online, waar je samen met een boekhouder tegelijkertijd in werken kan, alle functies biedt die je maar nodig kunt hebben en ook nog eens eenvoudig is om mee te werken? Dan heb je die nu gevonden.

Vanaf € 28.- per maand heb je zo’n online boekhoud systeem.

Wil je er meer over weten? Neem dan contact op met onderstaand formulier.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht